Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، حسن حسن زاده پیرامون دعای روز بیست و دوم ماه مبارک رمضان گفت: دعای روز بیست و دوم ماه مبارک رمضان عبارت است از: «اللهمّ افْتَحْ لی فیهِ أبوابَ فَضْلَکَ وأنـْزِل علیّ فیهِ بَرَکاتِکَ وَوَفّقْنی فیهِ لِموجِباتِ مَرْضاتِکَ واسْکِنّی فیهِ بُحْبوحاتِ جَنّاتِکَ یا مُجیبَ دَعْوَةِ المُضْطَرّین، خدایا بگشا به رویم در این ماه درهاى فضلت و فرود آر برایم در آن برکاتت را و توفیقم ده در آن براى موجبات خوشنودیت و مسکنم ده در آن وسط‌هاى بهشت اى اجابت کننده خواسته‌ها و دعاهاى بیچارگان.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی به فراز اول دعای روز بیست و دوم ماه مبارک رمضان اشاره کرد و افزود: در این دعا بنده به خداوند عرضه می‌دارد: خداوندا باز کن برای من در‌های فضیلت و رحمت را مطابق با آنچه استعدادش را دارم و قدرت دریافت لطفت مطابق با ظرفیتم، در حقیقت نکته ظریف در این بیان نهفته است اینکه دعا تلاش دارد تا بنده را متوجه این امر کند که هر کسی دارای ظرفیتی خاص است و باید بر طبق آن ظرفیت از خداوند فضل دریافت کند، چنانکه دیده شده مال فراوان، دارایی و ثروت، مقام و شهرت که بیش از ظرفیت انسان به او داده شود تا چه حد باعث فساد و تباهی فرد می‌گردد لذا همواره باید درخواست کنیم که خدایا طبق ظرفیت درونی ما به ما فضیلت و رحمت عطا فرما.

حسن زاده به فراز بعدی دعای بیست و دوم ماه مبارک رمضان اشاره و ابراز کرد: در فراز بعدی از خداوند می‌خواهیم که برکتش را بر ما ارزانی دارد، برکت در جای خود معنا و مفهومی خاص دارد، این کلمه به معنى دوام و رشد آمده و برکت در اصطلاح یعنى استقرار خیر از سوی خداوند، همانگونه که در قرآن کریم سوره هود آیه ۷۱ آمده است: «وامراته قآئمة فضحکت فبشرنـها باسحـق ومن وراء اسحـق یعقوب قالوا اتعجبین من امر الله رحمت الله و برکـته علیکم اهل البیت انه حمید مجید»؛ لذا بندگان از خداوند می‌خواهند که برکت را بر آنان نازل کند تا آنان با تلاش ناقص خود بتوانند خیلی بیشتر از آن برکات استفاده کرده و فضیلت ببرند.

حسن زاده فراز سوم دعای روز بیست و دوم ماه مبارک رمضان را مورد بررسی قرار داد و بیان کرد: در فراز بعدی بنده از خداوند می‌خواهد تا آنچه رضایت پروردگار است را توفیق او بنماید، در این راستا مردم باید همواره به افعال و کار‌های خود توجه داشته باشند، زیرا رضایت پروردگار یعنی اخلاص و عمل صالح که ایمان را در درون انسان ایجاد می‌کند. نیت در اینجا نقشی محوری دارد و همواره به عنوان یک رفتار بیرونی شناخته شده است. پس تمامی این افعال زنجیروار به هم وابسته اند و رضایت خدا را معنا می‌بخشد.

وی به فراز چهارم دعای بیست و دوم ماه مبارک رمضان پرداخت و اظهارکرد: بنده در فراز چهارم دعا عرضه می‌کند، خدایا مرا در میان بهشت قرار بده تا در کنار «پیامبراکرم (ص)» و اولیای خداوند باشم، این مهم در دعای ندبه نیز مورد اشاره قرار گرفته است. بهشت همواره آرزوی بندگان مومن خدا بوده و همنشینی با اولیای خدا نیز ارزش و جایگاهی بسیار بزرگ و عظیم دارد.

وی پیرامون فراز آخر دعای روز بیست و دوم ماه مبارک رمضان ابراز کرد: در فراز آخر دعای روز بیست و دوم ماه مبارک رمضان بنده به توحید اقرار کرده و بیان می‌کند که تنها چاره ساز ما پروردگارا است و تنها اوست که می‌تواند ما را به راه راست هدایت کند. اکنون که در این ماه ارزشمند رمضان توفیق عبادت پیدا کرده‌ایم به فسلفه وجودی روزه و دعا باید توجه ویژه‌ای داشته باشیم، زیرا رستگاری در این ماه برای مومنان نزدیکتر است.

حسن زاده درخواست و دعا را یکی از امور ارزشمند در ماه مبارک رمضان دانست و خاطرنشان کرد: اکنون که در ماه مبارک رمضان با وجود بیماری کرونا مجبور هستیم تا عبادت‌های خود را به صورت فردی انجام دهیم باید دعا کنیم که بیماری از بین برود تا مشکلات جامعه نیز کاهش یابد و بتوانیم به صورت دسته جمعی به عبادت بپردازیم، زیرا عبادت دسته جمعی به اجابت نزدیکتر است.

منبع: میزان

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ماه مبارک رمضان دعای ماه رمضان دعای روز بیست و دوم ماه مبارک رمضان حسن زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۶۱۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاشنه و یک تمرین ساده برای داشتن پاهایی قوی و سالم/ روش انجام حرکت، فواید و تغییرات مورد انتظار (+فیلم)

عصر ایران -  راه رفتن روی پاشنه پا میان ورزشکاران تمرین چندان محبوبی به شمار نمی رود، اما افزودن آن به برنامه فعالیت روزانه می تواند مزایای گسترده ای به‌ همراه داشته باشد، از جمله تقویت ساق پا، افزایش قدا انقباضی قسمت بالایی پا و بالا بردن ثبات و تعادل.

همانطور که از نام آن پیداست، این تمرین شامل راه رفتن روی پاشنه پا و با زاویه قرارگیری انگشتان پا به سمت سقف است. لازم به ذکر است که راه رفتن روی پاشنه شامل وارد آوردن ضربه ای جزئی به این ناحیه است که ممکن است برای برخی افراد با مشکلاتی مانند کمر درد شدید یا خار پاشنه بسیار آزار دهنده باشد.

 البته این ضربه به اندازه ای نیست که منجر به کشیدگی مفاصل و آسیب شود. راه رفتن روی پاشنه برای مدت زمانی کوتاه طی روز و در قالب نوعی حرکتی ورزشی، می تواند حالت بدن را بهبود ببخشد، سلامت مچ پا و ساق پا را تامین و عضلات پایین تنه را تقویت کند که این امر به خودی خود به روند بهبودی یاری می رساند.

نحوه انجام تمرین راه رفتن روی پاشنه پا

 

- مرحله اول: موقعیت شروع مناسب را بیایید

صاف بایستید و پاهایتان را به اندازه عرض لگن باز کنید. انگشتان پا باید به سمت جلو باشند. انحنای طبیعی ستون فقرات خود را حفظ کنید. توصیه می شود برای این تمرین پابرهنه باشید زیرا به شما این امکان را می دهد که خمیدگی پشتی بیشتری داشته باشید. با این وجود، اگر راه رفتن با پاشنه برهنه روی زمین برایتان ناراحت کننده است، می توانید این کار را با کفش انجام دهید.

- مرحله دوم: انگشتان پا را بالا بیاورید

بدن خود را محکم نگه دارید، انگشتان پا را از روی زمین بلند و تا حد امکان به سمت ساق پا بلند کنید. در حالت ایده آل، فقط پاشنه های شما باید با زمین تماس داشته باشد. این در حالی است که کناره ها و کف پا از سطح زمین جدا هستند.

- مرحله سوم: حرکت

در این مرحله با برداشتن گام‌ های کوچک به جلو راه رفتن را شروع کنید و با هر قدم پاشنه پاهای خود را فعالانه به سمت بالا حرکت دهید. همین حرکت را در حالت برعکس نیز انجام دهید یعنی به جای طی مسیر رو به جلو، رو به عقب رفتن را نیز به برنامه اضافه کنید.

این حرکت را با دمبل هم می توان انجام داد

 

گفتنی است که تمامی اطلاعات مرتبط با این تمرین فیزیکی عالی، از طریق مقاله منتشر شده توسط مجله فیزیولوژی بالینی و تصویربرداری عملکردی در اختیار علاقه مندان قرار گرفته است.

عضلات درگیر

ماهیچه هایی که در طول این تمرین درگیر می شوند، عبارت اند از:

- ماهیچه درشت‌ نئی پیشین یا عضله تیبیالیس قدامی: این عضله در قسمت جلوی ساق پا قرار داشته و نقش حیاتی در کشیدن انگشتان پا به سمت بالا دارد. راه رفتن روی پاشنه در درجه اول استخوان تیبیالیس قدامی را هدف قرار می دهد و به تقویت قدرت عضلانی و بهبود انعطاف پذیری کمک می کند.

- ساق پا: از آنجایی که ساق پا و تیبیالیس قدامی ماهیچه های متضاد هستند، راه رفتن پاشنه باعث کشیدگی عضلات ساق می شود. مطالعات نشان داده اند که تمرینات کششی می تواند به افزایش هیپرتروفی کمک کند.

- چهارسر ران: با بلند کردن انگشتان پا و انقباض تیبیالیس قدامی، عضله چهارسر ران نیز فعال می‌ شود. این عضلات همچنین برای کمک به حفظ تعادل بسیار مهم هستند.

- همسترینگ: این ماهیچه ها مچ پا را طی حرکت تثبیت می کنند و به حفظ کنترل و تعادل یاری می رسانند.

- هسته مرکزی: کل ماهیچه های مرکزی نقش حمایتی در تمرین راه رفتن روی پاشنه دارند و به ثابت نگه داشتن باسن کمک می کنند.

فواید راه رفتن پاشنه پا

راه رفتن روی پاشنه پا حتی برای بازه های زمانی کوتاه به صورت روزانه، با مزایای زیر همراه است:

- وضعیت بدنی بهبود یافته و تعادل بهتر

راه رفتن روی پاشنه پا شما را وادار می کند که ناخودآگاه وضعیت بدنی بهتری داشته باشید و در معرض خطر از دست دادن تعادل قرار نگیرید. این تمرین همچنین عضلات مرکزی بدن را درگیر می کند که می تواند در نهایت به شکل گیری وضعیت فیزیکی مطلوب تر کمک کند.

پاها پایه و اساس ما هستند و افزایش قدرت آنها به معنای قدرت بیشتر تمام بدن است. راه رفتن روی پاشنه تمام ماهیچه های پای را تحریک می کند و باعث تقویت قدرت و هماهنگی می شود.

- ساق و مچ پای قویتر

به محض بلند کردن انگشتان پا از روی زمین، اوج انقباض در تیبیالیس قدامی و کشش عمیق در عضلات ساق پا را احساس خواهید کرد. راه رفتن روی پاشنه پا می تواند عضلات ساق پا را تقویت کند، به مچ های سالم منتج شود و خطر آسیب را کاهش دهد.

- پیشگیری از آسیب

راه رفتن روی پاشنه پا می‌ تواند سبب قویتر شدن قوزک‌ ها و بهبود تراز و تعادل پا شود که همگی به کاهش خطر آسیب‌ هایی مانند پیچ خوردگی مچ پا کمک می کنند. برخی افراد همچنین گزارش می دهند که تمرین راه رفتن روی پاشنه به بهبود کمردرد آنها کمک کرده است.

- تطبیق پذیری

یکی از بهترین نکات در مورد راه رفتن روی پاشنه پا این است که برای افراد با هر سطح تجربه ورزشی مناسب است. همچنین این تمرین فوق العاده را می توان با برنامه های تمرینی مختلف تطبیق داد. به علاوه، از آنجایی که نیازی به تجهیزات خاصی ندارد، می توان آن را در هر مکان و زمانی انجام داد.

راه رفتن روی پاشنه با کشش عضلات سفت ساق پا، درد کف پا را نیز کاهش می دهد.

در برخی از مطالب مرتبط با این حرکت گفته شده که تکرار منظم آن فوایدی مانند: گردش خون بهتر در پا و کاهش آثار واریس، بهبود درد زانو و کاهش استرس را همراه خواهد داشت که البته منبع معتبری برای این موارد در دسترس نیست.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: با این تست 30 ثانیه ای سن واقعی بدن خود را مشخص کنید! (+روش تست و تفسیر نتایج)

دیگر خبرها

  • فواید این گیاه خوراکی در کاهش وزن و حفاظت از قلب
  • چند آموزه‌ مهدوی در دعای عهد و ندبه‌ ی امام صادق (ع)
  • زمزمه دعای کمیل در روستای لیلی یادگار + فیلم
  • فواید و خواص آب سیب‌زمینی
  • فواید باور نکردنی مصرف روزانه پیاز
  • تبریک خاص بوفون به باشگاه سابق: صعود مبارک!
  • پاشنه و یک تمرین ساده برای داشتن پاهایی قوی و سالم/ روش انجام حرکت، فواید و تغییرات مورد انتظار (+فیلم)
  • تصویری پنجاه ساله از زحمت و تلاش؛ روز کارگر مبارک + عکس
  • وضعیت مبلغان کشور در ماه رمضان از زبان مدیرکل تبلیغ عمومی/ استقبال بی‌نظیر «تبلیغ اولی‌ها»
  • دعای خیر عباس‌میرزا در حق ناصرالدین‌شاه یک‌ساله: پنجاه سال خوشی‌ها ببیند